Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда

Од 19 до 23 мај 2010 година во околина на заливот Гокова, Турција ќе се одржи меѓународна

...
Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда

Од неодамна започна да функционира интернет страницата на Велосипедската федерација на Македонија.

Засега е

...
Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда

Викендов во Охрид во оганизација на ВК “Еко Дром Охрид “ се одржа Годишното собрание на

...
Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда

Во недела, 26 јули 2009 со почеток во 9 часот кај Спортската сала „Гоце Делчев“, во Општина

...
Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда

Велосипедскиот клуб од Охрид Екодром ве повикува на велосипедска тура низ Националниот парк

...