Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 
Прва велосипедска дуал слалом трка - Попова Шапка 20-02-2011


Фото: Татјана Ранташа