Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 

 Фото галерија од „полесната тура“ низ Мариово и уште неколку фотки.

 Посетени: Манастир Св Илија, Мегленци; Витолиште; куќата на Стале Попов, Мегленци; Бешиште; Полчиште; Манастир Св Никола, Манастир; и секако Манастир, селото.

 

 Препорака за друг пат: провери си го ланецот, море смени го пред да тргнеш на тура. Или барем добро испери го и подмачкај го.