Рејтинг на корисник: 5 / 5

Активна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвездаАктивна ѕвезда
 

 Од Велес до Папрадиште со спиење во домот на Green Power во Папрадиште. Одлична дружба уште подобро јадење. Благодарност до Ристе, Емил, Трајче и екипата. Кој дојде - знае, кој јадеше - сито си ќути.