Неактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвездаНеактивна ѕвезда
 

 Денеска се возеше пар километри во име на меѓународниот ден на Гоше. За Гоше ретко кој слушнал, но тоа е од пуста среќа што таа болест не е честа. Сепак има болни од Гоше и во Македонија, десет ми рекоа. Сепак и подобро да остане да не слушнеш, бидејќи како ми кажуваат не е нешто убава. Сепак денес беше убаво да се вози точак за овие луѓе.