Велес

  • Папрадиште кај Green Power

    Папрадиште 

     Велешани се спремаат за една масовна тура, можеби ова возење беше како тест, можеби ќе треба да почекаме дур да се решат, но како за добри домаќини и одлични кувари им симнувам капа. Бар одамна не сум имал можност да учествувам на така добар точкарски собир, уште од времето на Шталковица.